skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no
Verneutstyr

Vi bidrar til et sikrere arbeidsmiljø

Takket være unik kunnskap og riktige produkter, skaper vi trygghet på arbeidsplassen. Vi vet at en sikker arbeidsplass skaper bedre lønnsomhet og trivsel, derfor leverer vi hele spekteret av arbeidsplass-sikkerhet.  Det er også derfor vi utstyrer ledere og arbeidere med viktig kunnskap og riktig utstyr: Fordi vi er overbevist om at alle tjener på riktig sikkerhet!

3M-Action_MT7H7P34410_EU_15 (Copy)
Hjelm/Briller/Hørselsvern

Personlig sikkerhet på arbeidsplassen har høyeste prioritet hos oss. Det er derfor vi kun leverer produkter fra anerkjente produsenter som 3M Peltor, Uvex, L.Brador, Moldex, Blåkläder, Zekler m.m. Du kan stole på verneutstyr fra Teknisk Salg AS.

GUIDE_kjærebestandig-hanske (Copy) (2)
Arbeidshansker

Arbeidshansker handler både om sikkerhet og komfort og vi har ekspertisen som trengs for å gi deg det du trenger av håndbeskyttelse. Her får du et nøye utvalgt sortiment av arbeidshansker, vernehansker og armbeskyttelse for ulike arbeidsmiljøer og risikosituasjoner. Vi har blant annet tynne vernehansker, grove arbeidshansker, vanntette hansker og kjemikaliebeskyttelseshansker fra blant annet Handi, Guide, Ansell og Uvex.

20180222_arbesko_produktbilder_0045-1
Vernesko

Det er Teknisk Salg som er eksperten på arbeidssko. Her finner du et nøye utvalgt sortiment av vernesko, vernestøvler, verneklogger, yrkessko og tilbehør. Vi tilbyr varer fra kjente produsenter, som blant annet Arbesko, Uvex, Tretorn, Monitor og L.Brador.

Blaklader-web (Copy)
Klær

Arbeidsklær skal både beskytte, være synlig og fungere praktisk. Utvalget vårt strekker seg fra plaggene du har nærmest kroppen, til plagg som beskytter mot krevende arbeidsmiljøer. Sortimentet inkluderer blant annet varselklær, vernetøy, funksjonelle klær, lette arbeidsklær og regnklær fra kjente produsenter som Blåkläder, L.Brador og Microgard.

firstaidkits-category-image-cederroth-2-768x512 (Copy)
Førstehjelp/Hygiene

Huden er menneskets mest effektive barriere mot bakterier, kjemikalier og annen skadelig ekstern påvirkning. Hvis huden blir skadet eller ødelagt, reduseres beskyttelsesnivået. Her finner du et nøye utvalgt sortiment innen hygiene, for eksempel grovrens til hendene. Vi tilbyr varer fra kjente produsenter som blant annet Deb og Stockhausen.

Vi har også et nøye utvalgt sortiment av bandasjer, øyedusjer og brannbandasjer. Disse kommer fra fra kvalitetsprodusenter som Cederroth, Akla, Snögg, Krusman, Sterisol og Salvequick.

Åndedrettsvern
Åndedrettsvern

Luften du puster inn er av vital betydning for din helse. Derfor er pusteluften på arbeidsplassen noe av det du bør legge aller mest vekt på.

Vi har et stort sortiment av åndedrettsvern og masker som beskytter mot partikler, gasser og oksygenmangel. Vi fører kjente varemerker som blant annet Sundström, Scott og 3M.