skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no
Transmisjon
Produkter som holder hjulene i gang

Transmisjonsprodukter som opprettholder driften

Vi har et bredt utvalg av transmisjonsprodukter. Med høy kompetanse innen transmisjon relaterte produkter, som kjeder, reimer, slanger, kuplinger, rør, motorer og masse mer. Samarbeid med verdensledende produsenter gir vi deg tilgang på et massivt innhold av produkter av høy kvalitet. Hos oss får du høy grad av personlig oppfølging og muligheter for tilpassede leveringsavtaler.

Kjeder og reimer
Kjeder og Reimer

Vi forhandler alt du måtte trenge av kjeder og reimer. Kjedehjul i både simplex, duplex og triplex får du hos oss. Vi leverer kjeder i flere kvaliteter, også rustfrie og O-ringskjeder. Løftekjeder til trucker og medbringerkjeder til sagbruk er eksempler på spesialprodukter som vi også leverer.

Reimer har vi flere kvaliteter både av omlagsduksreimer, råkantreimer og reimer du slipper å etterstramme. Profilene A, B, C og Z er tilgjengelige, samt reimer for hagemaskiner. Vi kan også skaffe ballata-reimer og andre særegenheter. Det er bare å spørre oss om veiledning.

Lager
Lager

Vi har alle former for lager. Også delbare, for vanskelige plasseringer. Trenger du kulelagre, rullelagre, vinkelkontaktlagre, nålelagre, fotlagre, flenslagre eller en annen utførsel. Benytt vår kompetanse og ta kontakt om din bedrift trenger tilpassede produkter og tjenester.

El. motor
El. motorer

Teknisk Salg har gode og prisgunstige elmotorer i alle effektivitetskategorier. Økonomisk lønner det seg å installere en i en høy klasse slik som IE4, men er det plassmangel så skaffer vi også motrer i IE3 og IE2.
Du kan få motorer for flens eller fotmontering, med hus i aluminium eller støpejern, og med enkle eller mer avanserte tetningsløsninger.
Girmotorer og trommelmotorer får du også hos oss.

Pneumatics
Pneumatikk og Hydraulikk

Vi fører alt du måtte trenge av koblinger, slanger, ventiler, sylindre og monteringsdetaljer. Vi leverer pressede slanger i de fleste dimensjoner på en dags varsel. Få en komplett leverandør på hydraulikk og pneumatikk.