skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

Teknisk Salg AS representerer i dag en rekke anerkjente produsenter for å kunne tilfredsstille industriens behov. For å sikre kundene har vi tilgang på mer enn 40 000 ulike artikler, blant disse 6000 forskjellige O-ringer. Vi leverer: FAG lager, Conti reimer, el motorer, transportkjeder, tetninger for hydraulikk og pneumatikk, slanger og kuplinger for å nevne noe.

Hos oss streber vi etter å være industriens foretrukne leverandør. Forhandler alt av rekvisita og utstyr og stiller med glede vår ekspertise til din disposisjon.Vi leverer over hele landet, uansett hvor i Norge du holder til kan du bruke oss som din leverandør.

Verktøy og maskiner

Verktøy og Maskiner

Vårt sortiment består av mer enn 35.000 produkter. Vi kan tilby maskin- og produktløsninger som et helhetsprosjekt, noe som gir en bekymringsfri service- og vedlikeholdsvirksomhet. Vi har maskiner og verktøy som dekker de strengeste krav og håndverktøy du alltid trenger.

PPE Verneutstyr

Verneutstyr

Sjekk vårt utvalg fra verdens ledende produsenter av verneutstyr og PPE. Hos oss finner du godkjente produkter av høy kvalitet. Finn ditt personlige sikkerhetsutstyr som du like å gå med. Vi selger produkter fra 3M, Sundsstrøm, Blåklader, Arbesko, for å nevne noe.

Skruer og muttere

Festemateriell

Med kvalitet og kunnskap i fokus leverer vi  festemidler som holder hva det lover. Med mer enn 200.000 produkter å velge mellom dekker vi  de aller fleste behov, enten du skal skru eller lime.Våre produsenter er verdensledende innen festeteknikk og med veiledning av våre eksperter er du sikret et trygt resultat uansett hvilken bransje du tilhører.

Transmisjon

Transmisjon

Energioverføring fra motorer og pumper krever at delene som inngår i systemet er sliteterkt og pålitelig. Vi leverer transmisjonsprodukter som kilereimer, kraftbånd, tannreimer, koplinger, transportbånd,  kjedehjul, kjeder, slanger, tetninger,  hydraulikkolje etc..