skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no
Verktøy og maskiner

Hele Norges verktøykasse!

Alle trenger verktøy eller maskiner i en eller annen form. Med riktig verktøy er halve jobben gjort! Derfor arbeider vi med ledende varemerker og produsenter for å sikre at du har nettopp det utstyret du trenger i din situasjon. Vårt sortiment består av mer enn 35.000 produkter. Vi kan tilby maskin- og produktløsninger som et helhetsprosjekt, noe som gir en bekymringsfri service- og vedlikeholdsvirksomhet. Vi har maskiner og verktøy som dekker de strengeste krav og håndverktøy du alltid trenger.

Luna_Handverktyg_Auto_2_puff-725x543
Håndverktøy

Hos Teknisk Salg får du håndverktøyet som gjør jobben. Vi leverer et stort utvalg kvalitets verktøy av kjente merker som Teng Tools, Knipex, Luna m.m. Her finner du verktøy for alle bransjer og alle typer jobb i hele Norge.

Verktøy og maskiner
El. Verktøy-tilbehør

Riktig el verktøy og tilbehør gir bedre arbeidsresultat. Vi har valgt Luna som vår leverandør av verktøy tilbehør. Her får du et sortiment som gir deg det du forventer– effektivitet, sikkerhet og presisjon.

Luna_Tryckluft_Tryckluft_1_puff-725x543
Trykkluft

Vårt trykkluft sortiment møter behovet til krevende industri så vel som enklere behov på det mindre verkstedet. Vi kombinerer Luna egenutviklede produkter med andre anerkjente varemerker for å sørge for at det finnes en kompressor for ethvert behov. Sortimentet omfatter kompressorer, verktøy, tilbehør.

Luna_Svets_o_Slip_Svets_1_puff-725x543
Sveise - Kutte- Slipe

Enten du skal sveise, slipe, lodde, varme opp eller kutte, finner du et bredt sortiment av produkter og tilbehør. Våre produkter er tilpasset for både industri og andre bransjer, samt halvproffer. Våre leverandører er AGA, GasiQ, Sievert, Primus, Stannol, CEA, Tecna, Binzel, Luna m.m.

Luna_Moment_Momentteknik_1_puff2-725x543
Momentteknikk

Feildimensjonerte, feilberegnede eller feilmonterte skrueforbindelser kan få fatale konsekvenser. Derfor skal kvalitetssikring av skrueforbindelser aldri undervurderes. Vårt sortiment inneholder alt fra momentnøkler til høymomenttrekkere og måleutstyr.

Verktøy og maskiner
Maskiner

Metallmaskiner og stasjonære tremaskiner  er et helhetskonsept som omfatter et bredt sortiment av konvensjonelle metall og trebearbeidende maskiner, maskintilbehør, maskinsikkerhet og relaterte tjenester.