skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

TEKNISK SALG AS er et familieeid norsk selskap med mange års erfaring innen områdene smøreteknisk rådgivning og salg av smøremidler, filter og teknisk/kjemiske produkter til det profesjonelle markedet i Norge.

Det begynte i 2009 da Øyvind Tønnessen etablerte firmaet etter å ha arbeidet i en årrekke med salg av oljeprodukter og smøreteknisk veiledning. Vi hadde da tilhold i Longum Teknologi- og kompetansesenter sammen med en rekke teknologibedrifter og er blitt en blomstrende virksomhet der olje fortsatt er kjerneproduktet sammen med filterløsninger og kjemiske produkter.

Vår raske vekst gjorde at vi trengte større arealer og Teknisk Salg AS har nå tatt i bruk effektive lokaler på Skarpnes Industriområde i Arendal kommune der vi har samlet både administrasjon og lager. Våre tjenester er i dag etterspurt i både landbaserte og maritime virksomheter og vi sender daglig ut våre produkter til kunder over hele Norge.

Teknisk Salg AS tar miljø på største alvor og vi prioriterer høyt samarbeid med selskaper som er ledende i utvikling av produkter som er nedbrytbare i naturen. Dette gjelder både smøremidler og kjemi. Ved å ha dette fokuset mener vi at vi er blant de aller beste til å veilede våre kunder i å gjøre gode miljøvennlige valg av produkter til sin maskinpark.

Kvalitet i alle ledd er et ufravikelig krav hos oss. Vi samarbeider med verdensledende produsenter og besitter allsidig know how innen smøreteknologi, en kunnskap som er bygd opp gjennom mer enn 30 år. Som kunde hos oss er du sikret de beste produktene og de raskeste produktoppdateringene. Teknisk Salg AS har som mål i størst mulig grad å være en total leverandør av smøremidler, filter og teknisk/kjemiske produkter.

Våre etiske retningslinjer

Teknisk Salg har tatt i bruk FNs «Global Compact» sine ti prinsipper for å gjøre det klart for hele vår organisasjon og forretningspartnere hva vi forventer.

Vår miljøpolitikk

Teknisk Salg AS sin innkjøpspolitikk innebærer at virksomheten skal være miljøvennlig og bidra til bærekraftig utvikling.

Ansatte

shutterstock_255118591 (Copy)

Se våre lokale ansatte i Arendal. Les litt om dem og sjekk hva de kan hjelpe deg med.