skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

TEKNISK SALG AS, din partner for et rent og trygt miljø. Vi leverer det ideelle produktet for dine spesielle behov, enten du er ute etter et produkt som skal absorbere olje eller andre typer væske.

Nedenfor finner du våre kategorier av absorbenter:

Oil Only absorberende matter og ruller:

Er egnet for et bredt spekter av både innendørs og utendørs anvendelser, også på vann, ettersom de er vannavstøtende / hydrofobe. Oil Only absorberer mange ganger sin egen vekt i olje og flyter på vann, selv når de er fullstendig mettet.

Oil Only lenser, pølser og puter:

Dette er vannavstøtende absorbenter i form av pølser i ulike størrelser og diametre. De absorberer olje og oljebaserte væsker, samtidig som de også hindrer utslipp fra å spre seg. Oil Only absorberende puter er ideell for bruk i områder der en beholder lekker, eller en væske drypper ut.

Oil Only spill kit: Nødsett som inneholder det du trenger når uhellet er ute. Pakket i robust transportpose som ikke revner, slik at det er lett for hånden ved mindre søl.

Oljeabsorberende granulat og bark:

Denne kategorien består av oljeabsorbenter i form av granulat eller spesialbehandlet bark. Disse kan brukes innendørs og utendørs, som forebyggende tiltak eller for å nøytralisere utslipp. Avhengig av råvarer som brukes er noen granulater hydrofobe og noen absorberer alle væsker.

Universale absorberende matter/ruller/puter:

Brukes ved lekkasjer og søl for å holde gulvene tørre og trygge å gå på. Universale absorbenter som er laget av 100% polypropylen absorberer alle typer væsker og er ideelle for bruk i fabrikker, garasjer, laboratorier eller andre steder der kjemikalier må bli absorbert.