skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

For å oppnå vårt mål om å være en god samarbeidspartner for våre kunder, leverer TEKNISK SALG AS filter av meget høy kvalitet fra noen av verdens største filterprodusenter og leverandører.

Vi leverer til bransjer som industri, anlegg/transport, maritim sektor og nærings/legemiddelindustrien. Hos oss kan din bedrift få få et komplett oppsett på filter til alt av maskiner og utstyr, samt gode løsninger på eventuelle filterproblemer.

SØK ETTER FILTER

PRODUKTGRUPPER

Filterprogram

Vi setter filterforbruket i system og kan i samarbeid med vår leverandør lage filterkort for alle maskiner i din maskipark. Dette gir deg en bedre oversikt og man får en bedre kontroll over lagerbeholdningen. Dermed kan også mer effektive innkjøp foretas, noe som sparer deg som kunde for tid og penger.

Drivstoff filter

Drivstoffsystemer er utsatt for stor risiko for forurensning hele veien fra tank til motor. Baldwin dieselfiltre beskytter sensitive komponenter i drivstoffsystemet, som injeksjonspumper og injektorer fra skadelige forurensninger ved å fjerne.

Hydraulikkfilter

Hydrauliske systemer har blitt mer og mer avanserte, med behovet for tettere toleranser, raskere syklustider, høyere trykk og utvidede serviceintervaller så har også hydraulikkfilteret har blitt et kritisk komponent. Baldwin hydrauliske filtre er designet for å opprettholde systemrenhet og dermed bidra til å holde utstyret pålitelig og effektivt.

Luftfilter

Ren luft er avgjørende for ytelsen og levetiden på motoren din. For effektiv forbrenning, krever en moderne dieselmotor flere tusen ganger så mye luft som drivstoff. Riktig luftfiltrering er viktig fordi en liten mengde smuss kan føre til en enorme skader på motoren.

Smøreoljefilter

Forbedrede høytytende motorer og nye utslippsstandarderer har hatt en betydelig innvirkning på utviklingen av oljer og oljefiltre. Ettersom produsenter fortsetter å utvikle mer sofistikerte motorer, vil utviklingen av nye oljer og filtre fortsette .

Syklonfilter

I enkelte miljøer er det store mengder støv, sand og andre forurensinger i luften. Da kan det være lønnsomt å installere et syklon forfilter som sparer dine luftfiltre for stor belastning.

Vi fører et bredt spekter av filter til filtrering av luft og forskjellige væsker som: Kjemikalier, vann, sjøvann, oljer, drivstoff etc.

Våre leverandører har: Oljefilter – Luftfilter – Bensinfilter – Dieselfilter – Pollenfilter (Kupefilter) – Hydraulikkfilter – Giroljefilter – Spesialfilter.

Finner du ikke det du leter etter? Vi har et stort antall leverandører og spille på, så ta kontakt med oss for å få løst ditt filterproblem. Vi hjelper deg gjerne….