skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no
Festemateriell
Finn riktig bolt, fugemasse eller lim

Festemateriell som holder Norge sammen

Med kvalitet og kunnskap i fokus leverer vi  festemidler som holder hva det lover. Med mer enn 200.000 produkter å velge mellom dekker vi  de aller fleste behov, enten du skal skru eller lime.Våre produsenter er verdensledende innen festeteknikk og med veiledning av våre eksperter er du sikret et trygt resultat uansett hvilken bransje du tilhører.

Bolter og Skruer

Vi tilbyr et omfattende utvalg av standardiserte festemidler som oppfyller alle vanlige standarder på markedet (DIN, ISO, NFE, AFNOR). Vi leverer disse standardartiklene i mange forskjellige materialer, inkludert stål (4,6, 5,8, 8,8, 10,9, 12,9), rustfritt stål (A2, A4) og messing. Bolter, muttere, låsepinner, nagler, stenger, skruer, klemmer, skiver m.m.

Se utvalg
Lim og Fug

Fugemasse, lim, ankermasse og byggskum av topp kvalitet fra kjente produsenter som Bostik, Simson, Soudal m.m. Våre produkter er laget for bygg- og anleggsektoren, industri og «gjør det selv» markedet.

Vi tilbyr lim og festemateriell som brukes i fremstilling og montering av komponenter i en rekke industrisektorer. Fra transport og montering til merking og pakking av matvarer.

Se utvalg