skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

Ny og bedre spylervæske, bra for bilen og deg

nyhetsbild_miljo-spol

Nå tilbyr Teknisk Salg AS for første gang i Norge miljømerket spylervæske av beste kvalitet. Bra for bilen/maskinen og omgivelsene dine.

Ekstra gøy er at spylervæskens egenskaper bare er blitt bedre etter miljøtilpassede endringer. Frost-evnen og egenskaper mot lakken, vindusviskerne og lister er blitt forbedret. Selv lukten har blitt bedre!

Vi kan til og med skryte av at den er biologisk nedbrytbar. Vår nye spylervæske har samme pris som tidligere, bare plusspoeng her altså!

Teknisk Salg ønsker å være en forhandler som tar miljøet vårt på alvor når det kommer til hele vårt spekter av produkter. Alltid på jakt etter gode løsninger for våre maskiner og vårt miljø.
Vi har lenge vært på jakt etter spylervæske som gir gode egenskaper for både bil, fører og miljø. Vi er glade for å endelig kunne tilby våre kunder nettopp dette.

For første gang SSNC godkjent en spylervæske som en «Good Environmental Choice». Prosessen med å tilpasse spylervæske til de tøffe miljøkrav har vært målrettet og utfordrene.

Møter høye miljøstandarder

SSNC merking «Bra Miljöval» stiller store krav til produktet. Den etanol som produseres er organisk og biologisk nedbrytbare. For å være en «god Miljölval» så må produktet opprettholde biologisk mangfold og menneskers helse må ikke være truet. Dagens AdProLine den eneste på markedet som er merket «Good Environmental Choice».

Vi håper alle våre kunder ser verdien av å bytte over til forbruks-produkter som finnes i miljøvennlige typer. Husk at det trenger ikke være dårligere selv om det er miljøvennlig! Prøv vår nye spylervæske og opplev selv.