skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

Renskib, båtpleieprodukter fra Danmark

Nyhet! Nå kan båten din glede seg over at det danske kvalitetsmerket Renskib er å få tak på hos oss i Teknisk Salg. Vi har et stort utvalg av Renskib sine produkter og gleder oss til å tilby dette med alle båtentusiaster i Norge!

Renskib er et dansk selskap som har spesialisert seg på rengjøring, polering og vedlikehold av lystbåter. Det har selskapet gjort siden 1995. Siden har Renskib utviklet seg til å bli en av de beste på markedet i rengjøring, polering og vedlikehold av fritidsbåter.

Renskib har på bakgrunn av egne erfaringer utviklet sine egne effektive og miljøbevisste produkter av høyeste kvalitet. Med ti profesjonelle produkter å velge mellom, så vil Renskib produktene hjelpe deg med de fleste båtfinish oppgavene du måtte ha!

BEST I KOSMETISK YACHT VEDLIKEHOLDELSE

Vårt rengjørings- og poleringssystem har et formål:  Å være det beste innen båtpleie. Renskib sine produkter gir meget god langtidsholdbarhet og super glans.

En behandling med Renskib sine produkter kan faktisk øke verdien av båten din.

Ikke bare har RENSKIB høye krav til kvalitet, men også å leve opp til de strenge miljøkravene er blant grunnsteinene for våre produkter. Som båteiere bruker vi naturen mye, så det er viktig at vi tar vår del av ansvaret i når det kommer til valg av for eksempel vedlikeholdsmidler.

Hvordan bruke Renskib produktene: