skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

Ren motor med Techron

Techron Diesel/Bensin-tilsetning er en additiv teknologi som jobber for å få mest mulig ut av motoren din. Dette er mulig takket være Texaco/Chevron patenterte additivteknologi.

Det har vært betydelige fremskritt innen motorkonstruksjon inkludert hybrid og teknologi i moderne  forbrenningsmotorer. Disse motorene er utviklet for å fungere på sitt beste når de er rene. Selv mikroskopiske mengder av avleiringer i motoren kan påvirke ytelsen.

Når du bruker Techron på tanken vil det rense motoren, som fører til bedre ytelse, lavere utslipp og maksimal drivstofføkonomiTechron fungerer på molekylnivå for å hindre dannelse av avsetninger, samt for å fjerne disse avleiringer som kan sette seg fast i viktige komponenter.

Techron er bevist å være effektiv på å holde både moderne og eldre motorer rene. Resultatet er maksimal kraft, lavere utslipp og god drivstofføkonomi,  testet og godkjent av sjåfører, mekanikere og bilprodusenter over hele verden.

NETTBUTIKK

SE VÅRE TECHRON PRODUKTER