skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

I Spindletop, Texas så Texaco dagens lys når “Buckskin Joe” Cullinan i 1901 traff en geysir av olje. Mer enn hundre år etter at eventyret startet, fokuserer Texaco på fremtiden uten å glemme sin arv. Selskapet har etablert seg som en av verdens mest anerkjente merkevarer med innovative produkter til automotiv, industriell og maritim sektor.

Texaco/Chevron sitt nyeste premium baseoljeraffineri beliggende i  Pascagoula, Mississippi startet opp i 2014 og gjør dem til verdens fremste produsent av premium baseolje.

Baseolje er den oljen som brukes i smøremiddelformler før additiver tilføres. Premium baseolje er produsert ved hjelp av en prosess som kalles ISODEWAXING® og sluttresultatet er en renere, klarere olje med høyere viskositet og sterk motstand mot oksidasjon. Disse premium produktene bidra til bedre drivstofføkonomi, lavere utslipp og forlenger perioden mellom oljeskift.

Vi i TEKNISK SALG AS er stolt over å være en del av dette og kan bidra med smøreteknisk rådgivning og salg av Texaco smøremidler til hele det Norske markedet.