skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no
Ursa banner, kanner

Ursa® Motorolje for tyngre kjøretøy

Effektiv smøring av HD motorer krever mer enn bare å lage en beskyttende oljefilm. Smøremidler av høy kvalitet er også designet for å fjerne sot og holde kontroll over slam og avleiringer samt bidra til å optimalisere motorens levetid.

Ursa® premium motoroljene er designet for å gjøre alt dette, og mer til.

Ursa® Premium TD

Ursa Premium TD er en velprøvd, stabil, «stay-in-klasse» diesel motorolje.

Det er en mineralbasert (15W-40 og 20W-50) og en del syntetiske (10W-40) formulering i kombinasjonmed en tilsetnings-pakke som er utformet for å gi lange skiftintervaller, * beskyttelse fra sot og andre forurensinger, samt pålitelig slitestyrke under harde driftsforhold.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Premium TD 10W-40 (produktdatablad)

Ursa Premium TD 10W-40 (sikkerhetsdatablad)


Ursa Premium TD 15W-40 (produktdatablad)

Ursa Premium TD 15W-40 (sikkerhetsdatablad)

Ursa® Ultra LE 10W-30

Ursa Ultra LE 10W-30 er en høyt-ytende motorolje for dieselmotorer, utviklet for å overgå industri og motorprodusentens krav til ytelse i heavy-duty diesel og marine applikasjoner.

Ursa Ultra LE er formulert med avansert additive teknologi utviklet for å levere ytelse og beskyttelse i dieselmotorer som oppfyller Euro IV, Euro V og de fleste Euro VI * utslippskrav og 2007 EPA eksos partikkelutslippskravene i dieselbiler som kjører på ultra low svovel diesel (ULSD). Det er også kompatibelt med tidligere API oljeservice kategorier, ACEA E7 Sekvenser og motormodeller.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Ultra LE 10W30 (produktdatablad)

Ursa Ultra LE 10W30 (sikkerhetsdatablad)

Ursa® Ultra LE 15W-40

Ursa Ultra LE 15W-40 er en ultra høyt-ytende motorolje utviklet for bruk i blandet maskinpark og marine applikasjoner. Dette smøremiddelet oppfyller kravene til ytelse fra et bredt spekter av sugemotorer og turboladede firetakts diesel- og bensinmotorer, sammen med en rekke eldre dieselmotorer.

* Anbefalinger kan variere mellom motorprodusenter, håndbok og / eller forhandlere bør konsulteres dersom du er i tvil.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Ultra LE 15W40 (produktdatablad)

Ursa Ultra LE 15W40 (sikkerhetsdatablad)

Ursa® Super FE 10W-30

Ursa Super FE 10W-30 er en mineralbasert motorolje med et bredt anvendelsesområde som kan benyttes i en blandet kjøretøypark. Kan også med fordel benyttes vintertid i tyngre kjøretøy grunnet gode kaldstartegenskaper.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Super FE 10W-30 (produktdatablad)

Ursa Super FE 10W-30 (sikkerhetsdatablad)

Ursa® Ultra S 10W-40

Ursa Ultra S 10W-40 er en høyt-ytende syntetisk diesel motorolje med ISOSYN®, utviklet for å oppfylle gjeldende ACEA krav og OEM spesifikasjoner, inkludert Scania Low Ash spesifikasjonen.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Ultra S SAE10W40 (produktdatablad)

Ursa Ultra S SAE10W40 (sikkerhetsdatablad)

Ursa® Ultra X

Ursa Ultra X SAE 10W-40 er en syntetbasert UHPD motorolje utviklet til bruk i Euro-4,5 og de fleste Euro-6 dieselmotorer.

Laget for å samsvare med nyeste ACEA og fremtidige ACEA 2012 krav samt top-tier OEM spesifikasjoner for Euro IV, V og mest Euro VI diesel motorer. Formulert for low SAPS, DPF/CRT og SCR etterbehandlingssystemer av eksos.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Ultra X 10W-40 (produktdatablad)

Ursa Ultra X 10W-40 (sikkerhetsdatablad)

Ursa® Ultra XLE 5W-30

Syntetisk motorolje basert på ISOSYN® teknologi med et bredt bruksområde, fra Euro-1 til Euro-6 dieselmotorer. Utviklet for å gi bedre drivstofføkonomi.

Ursa Ultra XLE 5W-30 møter kravene til ytelse fra et bredt spekter av nyeste generasjon dieselmotorer (suge og turbo-motorer), komprimert naturgass (CNG) motorer og off-highway og konstruksjons applikasjoner.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Ultra XLE 5W-30 (produktdatablad)

Ursa Ultra XLE 5W-30 (sikkerhetsdatablad)

Ursa® Ultra XLE 10W-40

Utviklet for å smøre siste generasjon lavutslipp 4-takts dieselmotorer med og uten turbo og CNG-motorer.

Ursa Ultra XLE  SAE 10W-40 er en høytytende syntesk ”low SAPS” motorolje for tyngre kjøretøy. Ursa Ultra XLE  SAE 10W-40  kombinerer motoroljespesifikasjonene ACEA E4,E6,E7 og E9.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Ultra XLE SAE 10W-40 (produktdatablad)

Ursa Ultra XLE  SAE 10W-40 (sikkerhetsdatablad)

Ursa® Premium FE 5W-30

Fullsytetisk UHPD (Ultra High Performance Diesel) olje utviklet spesielt til tyngre kjøretøy med forlengede skiftintervall iht. motorfabrikantens spesifikasjoner.

Meget gode drivstoff- og lavtemperaturegenskaper.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Premium FE 5W-30 (produktdatablad)

Ursa Premium FE 5W-30 (sikkerhetsdatablad)

Ursa® Premium TDS 10W-40

Ursa Premium TDS 10W-40 er en syntetisk motorolje, utviklet for å oppfylle gjeldende ACEA krav og de mer utfordrende OEM spesifikasjoner, inkludert Scania LDF3 for nyeste teknologi Euro VI-motorene.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Premium TDS 10W-40 (produktdatablad)

Ursa Premium TDS 10W-40 (sikkerhetsdatablad)

Ursa Premium TDX (E4)

Delsyntetisk Heavy Duty olje for store dieselmotorer, formulert for å møte nyeste spesifikasjoner. Kan benyttes til forlengede skiftintervall iht. motorfabrikantens spesifikasjoner. Møter dagens ACEA krav og de mer utfordrende OEM spesifikasjoner for Euro IV og V-motorer.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa Premium TDX (E4) (produktdatablad)

Ursa Premium TDX (E4) (sikkerhetsdatablad)

Ursa Ultra XLE SAE 5W-30 Nyhet

Syntetisk motorolje basert på Isosyn® teknolgi med et bredt bruksområde fra Euro-1 til Euro-6 dieselmotorer.

Formulert for “low SAPS” (sulfatert aske, fosfor og svovel) som gir forlengende serviceintervall for dieselpartikkelfilter med kontinuerlig regenereringssystem (DPF/CRT) eller selektiv katalytisk reaksjon (SCR) som etterbehandlingssystemer av eksosen. Meget gode drivstoff- og lavtemperaturegenskaper. Til forlengende skiftintervaller iht. motorfabrikantens anbefalinger.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Ursa_Ultra_XLE_5W-30 (produktdatablad)

Ursa_Ultra_XLE_5W-30 (sikkerhetsdatablad)