skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

ANDEROL er blant de ledende produsentene av høykvalitets næringmiddelgodskjent olje og fett. I 1950 valgte man å gå nye veier innenfor utvikling av smøremidler og satset 100 % på syntetisk teknologi og innehar dermed mer enn 60 års erfaring innenfor teknisk og industriell produksjon.

Produsenter av mat- og drikkevarer, farmasøytiske produkter er ikke lenger  henvist til å akseptere redusert yteevne og produk tivitet for å kunne oppfylle lovens sikkerhets- og miljøforskrifter. Våre FDA-godkjente smøremidler klarer seg ikke bare bedre enn andre smøremidler i matvarekvalitet. I mange kritiske situasjoner klarer de seg faktisk bedre enn mange konvensjonelle smøremidler.

ANDEROL smøremidler i næringmiddelskvalitet kan brukes under de mest krevende situasjoner i hele produksjonsprosessen samtidig som en sparer tid og penger. Næringsmiddelprodusenter kan nå på en effektiv måte oppfylle HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) næringsmiddel sikkerhetsmål med Anderols syntetiske og hviteoljebaserte smøremidler.

Anvendelse av H1 og H2 smøremidler av næringsmiddelkvalitet fra ANDEROL maksimerer utstyrets yteevne og minimerer slitasje uten å forurense utstyr eller produkter. HI og H2 er betegnelser ble opprinnelig fastsatt av USDA og er nå etablerte bransjestandarder som bla. benyttes av NSF International.

Bruk av ANDEROL sine produkter reduserer behovet for vedlikehold, forbedrer drifteeffektiviteten og øker maskinens levetid betydelig. Samlet gir dette den beste driftsøkonomien.

Kompressorer og vakuumpumper
Anderol® sortimentet møter de spesifikke kravene til dine maskinleverandører. Uansett kompressortype: Roterende skrue, skovl, eller frem og tilbake, våre smøremidler gir reduserte vedlikeholdskostnader og betydelige ytelsesfordeler sammenlignet med mineralolje. Utvidede dreneringsintervaller, reduserte avsetninger, forbedret vannavstand og overlegen filmstyrke er bare noen av fordelene som våre kompressor smøremidler gir.

Gir og lager
Våre gear og lager smøremidler er designet for å gi og vedlikeholde en konsistent Fotolia 47119587 Sbarrier film på metalloverflatene som den beskytter, i nærvær av vann, damp og ekstreme temperaturer. Vi har en rekke formuleringer som er skreddersydd for å møte de krevende kravene til lager, og åpne og forseglede girkasser, inkludert kravene til flere matgrader og ekstreme trykkapplikasjoner.

Kjeder
Våre spesialiserte kjedesmøremidler er formulert for å prestere under en rekke forhold, inkludert tung belastning eksponering for korrosive forurensninger og plutselige temperaturendringer. Disse syntetisk baserte smøremidler anses som den beste kjemi for høytemperatur applikasjoner, inkludert formuleringer som oppfyller NSF H1 Food Grade smøremiddelkriteriene.

Hydraulikk
Denne allsidige produktlinjen inkluderer formuleringer designet for å møte eller overgå kommersielle Fotolia 57167511 S spesifikasjoner. Våre produkter har god lavtemperatur ytelse, og flere produkter gir utmerket friksjonsfri kraftoverføring. I tillegg til våre lavpartikulære mineraloljeprodukter tilbyr vi også produkter med unike egenskaper som varmeoverføring, utmerket brannmotstand og biologisk nedbrytbarhet.

Fett
Vår fettproduktportefølje inkluderer teknologisk avanserte smørestoffer, som alle gir forbedret utstyrsytelse, samt redusert nedetid og vedlikeholdskostnader, selv under ekstreme belastninger og miljøforhold. De er preget av eksepsjonell mekanisk stabilitet, høyt slipp punkt, høy lastbærende ytelse, redusert slitasje og utmerket motstand mot vann og korrosjon.