skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

I vårt sortiment av rengjøringskjemi og avfetting har vi fokus på effektive produkter av god kvalitet for alle bransjer. Merkevarene vi fører er testet og godkjent slik at væsken skal være som skapt for sitt bruksområde. Under finner du oversikten over de viktigste produktene vi har på lager. Ta kontakt med oss om du ønsker et produkt for et spesifikt prosjekt.

Chemstar

Chemstar Asfalt og Tjærefjerner

Erstatter Clean Wash Maxi
Kraftig løsemiddelbasert avfettingsmiddel beregnet til bruk på alle harde overflater. Fjerner effektivt og grundig asfaltflekker, tjæreflekker og smuss som fett, olje, veisalt og sot.

Chemstar

Chemstar Avfetting Micro FF

Avfetting Micro FF er et kraftig vaske- og avfettingsmiddel
utviklet for rengjøring av svært skitne flater.

Avfetting Micro FF fjerner effektivt både vannløselig og fettløselig smuss som, olje, fett, asfaltflekker og veisalt. Kan brukes konsentrert eller blandes ut med vann. Egnet for påføring med pumpekanne og i høytrykkspyler.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Chemstar

Chemstar Vannbasert Avfetting

Alkalisk, helse- og miljøvennlig universal vaskemiddel for fjerning av olje, fett, sot, saltbelegg, støv og smuss. For rengjøring av bil, båt, motor og gulv, samt som generelt industri-rengjøringsmiddel. Effektivt vaskemiddel som med fordel kan brukes til forvask i børstevaskemaskiner for bil.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Chemstar

Chemstar Autoshampo m/voks

Autoshampo er et vannbasert vaskemiddel sammensatt av effektive tensider. Inneholder i tillegg voks som gir en gir en blank og vann avvisende flate. Autoshampo er egnet for generell rengjøring av lastebil, campingvogn, maskiner og til motorvask.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Chemstar

Biostar SX

Biologisk nedbrytbart avfettingsmiddel basert på estere og naturlig forekommende planteoljer.

Anvendelig som slippolje på asfaltutleggere, skovler og andre håndredskaper for å minimalisere klebing og lette rengjøring. Kan med fordel benyttes i treindustrien for å hindre avsetning av harpiks på sagblader etc. Les produktinformasjon før bruk.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Delevask(kallavfetting ekstra)

Kaldavfetting Ekstra (for bla. maskin/delevask)

AdProLine® Kaldavfetting Ekstra (Lavaromatisk) er et emulgerende kaldavfettingsmiddel med meget god løseevne. Egner seg til rengjøring av kjøretøy og maskindeler som er tilsmusset av for eksempel asfalt, tjære, fett og lignende.

Kaldavfetting Ekstra dessuten svært effektivt ved påføring på våte flater. Produktet er lavaromatisk, noe som betyr at det lukter svært lite og dermed gir et bedre arbeidsmiljø for brukeren.

Mikroavfetting

Mikroavfetting

AdProLine® Mikroavfetting, avfettingsmiddel som egner seg for rengjøring av kraftig tilsmussede kjøretøy, motorer, verkstedmaskiner mm..

Mikroavfetting er en kombinasjon av alkalisk og petroleumsbasert avfetting. Med AdProLine® Mikroavfetting kan du erstatte tradisjonelle kaldavfettingsmidler. Praktisk hvis man ønsker å nøye seg med ett produkt.

Kraftvask

Kraftvask

AdProLine® Krafttvask for effektiv rengjøring av lastebiler, busser, personbiler, trucker, maskiner m.m. Klarer også vanskelige typer av veismuss. Fjerner også oljeholdig smuss og fett fra kjøretøy, maskindeler og gulv.

Egenskaper:
Et kraftig, men skånsomt alkalisk avfettingsmiddel med høy rengjøringsevne. Fungerer svært godt også på våte flater. Inneholder biologisk nedbrytbare tensider.

Spylervæske konsentrat bilde

Spylervæske Ferdigblandet

Spylervæske løser effektivt opp smuss, veisalt og trafikkfilm på frontrute og lykter. Den gir dessuten frostbeskyttelse ned til under –15 grader. Produktet er skånsomt mot lakk, viskerblader, lister og andre deler på bilen.

Spylervæske konsentrat bilde

Spylervæske konsentrat

Høgkonsentrat spylervæske med nesten 100 prosent isopropanol, ypperlig for norske forhold. Spylervæsken løser effektivt opp smuss, veisalt og trafikkfilm på frontrute og lykter.

Blandes med vann for ønskelig frostsikkerhet, kan frostbeskytte ned til under -65 grader. Produktet er skånsomt mot lakk, viskerblader, lister og andre deler på bilen.