skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

I vårt sortiment av rengjøringskjemi og avfetting har vi fokus på effektive produkter av god kvalitet for alle bransjer. Merkevarene vi fører er testet og godkjent slik at væsken skal være som skapt for sitt bruksområde. Under finner du oversikten over de viktigste produktene vi har på lager. Ta kontakt med oss om du ønsker et produkt for et spesifikt prosjekt.

techron-conc-plus

Techron Concentrate Plus  Nyhet

Høytytende systemrenser for bensinmotorer utviklet og patentert av Texaco. Anbefalt av flere bilfabrikanter. Designet for å fjerne skadelige forurensninger i drivstoffsystemet, ventiler og forbrenningskamre . Kan med fordel benyttes i alle typer bensin innsprøytningssytemer som f.eks PFI, GDI og Flexifuel m.m.

Techron D Concentrate

Techron D Concentrate  Nyhet

Høytytende systemrenser for dieselmotorer utviklet og patentert av Texaco. Anbefalt av flere bilfabrikanter. Designet for å fjerne skadelige forurensninger i drivstoffsystemet, pumper, ventiler og forbrenningskamre. Kan med fordel benyttes i alle typer diesel innsprøytningssytemer og er blandbar med konvensjonelle dieselkvaliteter og biodiesel på markedet.

AdBlue til nettside

AdBlue ®

AdBlue ® er en høyren urea-oppløsning som brukes i motorkjøretøyer med SCR-teknologi. AdBlue reduserer utslippene fra tyngre kjøretøyers dieselmotorer og oppfyller EU-standardene Euro 4, 5 og 6. Vi tilbyr AdBlue ® i 10- liters kanner, 210-liters fat og IBC-beholdere på 1000 liter.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Spylervæske konsentrat bilde

Spylervæske konsentrert

Høykonsentrat spylervæske med nesten 100 prosent isopropanol, ypperlig for norske forhold. Spylervæsken løser effektivt opp smuss, veisalt og trafikkfilm på frontrute og lykter. Blandes med vann for ønskelig frostsikkerhet, kan frostbeskyttelse ned til under -65 grader. Produktet er skånsomt mot lakk, viskerblader, lister og andre deler på bilen.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Datablad-SPYL-Konsentrat(sikkerhetsdatablad)

Spylervæske konsentrat bilde

Spylervæske Ferdigblandet

Spylervæske løser effektivt opp smuss, veisalt og trafikkfilm på frontrute og lykter. Den gir dessuten frostbeskyttelse ned til under –15 grader. Produktet er skånsomt mot lakk, viskerblader, lister og andre deler på bilen.

Produkt/Sikkerhets-datablad

Datablad-SPYL-ferdigblandet(sikkerhetsdatablad)

Industrial_Header

Motip, tekniske spray produkter

Tekniske sprayprodukter for de fleste bransjer. Vi tilbyr et stort sortiment av Motip tekniske sprayprodukter som bla. rengjør, beskytter og smører.