skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no
Støvbilde Engineaire
Gir luftfilteret et lengre liv

Engineaire forfilter, et ekstremt effektivt syklonfilter.

I enkelte miljøer er det store mengder støv, sand og andre forurensinger i luften. Da kan det være lønnsomt å installere et syklon forfilter som sparer dine luftfiltre for stor belastning.

Vi lagerfører syklonfilter fra Enginaire som enkelt kan installeres på din motor. Fåes i flere forskjellige størrelse og utgaver.

Hvordan Enginaire forfilter virker
Syklonfilteret er konstruert for å fjerne opp til 97% av luftbåren rusk fra den innkommende luften før den kommer inn i luftinduksjonssystemet i motoren. Enginaire syklonfilter er tilgjengelige med heavy duty aluminium og rustfritt stål for røffe miljøer som for eksempel gruvedrift, anleggsmaskiner og skogbruk.

Enginaire syklonfilter er også tilgjengelig i en rimeligere versjon med kompositt materiale for bruk i applikasjoner der eksponering for skade er minimal.

  • Forbedret drivstofføkonomi: når luftgjennomstrømningen i filteret hindres av skitt, blir forbrenningen i motoren redusert. Rent filter gir fullstendig forbrending.
  • Forlenget levetid på oljefilteret: Når mengden av forurensning oljen må fange opp reduseres holder filteret lenger.
  • Reduserte utslipp: forbrenningseffektiviteten reduseres når luftgjennomstrømningen i filteret reduseres. Jo lenger filteret forblir «rent» jo lengre blir forbrenningseffektiviteten opprettholdt.
Kan monteres i en hvilken som helst posisjon, vertikalt, horisontalt, til og med opp-ned.

Enginaire syklonfilter som er utviklet for å fjerne det meste av forurensninger fra innsugsluften til motoren. Ikke bare forlenges filterets levetid, men turboladere, kompressorer, sylinderforinger, stempelringer, og smøreolje er beskyttet mot ekstrem slitasje forårsaket av forurensninger når disse ikke kommer inn i motoren.

Enginaire syklonfilter (aluminium og rustfritt stål) har vært ledende i å fjerne støv og skitt fra innsugsluft siden 1972.  Har hjulpet hundretusener av maskineiere med å beskytte sine maskiner mot slitasje på grunn av forurensninger i motoren.

www.enginaire.com/aluminum-precleaner/

Under finner du ut hvordan man regner ut luftmengden i M³/min(som du finner i listen over), for å finne riktig størrelse på Engineaire filter til din maskin. Ta kontakt om du er usikker.

Filtrene kan kjøpes i vår nettbutikk; www.teknisk-salg.no

Kubikk Meter Per Minutt-page-001 (2)