skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no
Ren olje smører bedre!

Forbedrede høytytende motorer og nye utslippsstandarderer har hatt en betydelig innvirkning på utviklingen av oljer og oljefiltre.

Ettersom produsenter fortsetter å utvikle mer sofistikerte motorer, vil utviklingen av nye oljer og filtre fortsette.
Disse nye oljene spiller en viktig rolle i å beskytte motorer ved redusere friksjon og slitasje, kjøle motordeler, tette forbrenningskamrene, rengjøre motorkomponenter og beskytte mot korrosjon. Oljefilteret også spille en avgjørende rolle i beskytte motorer ved å fjerne skadelige forurensninger fra oljen. Smøreoljefiltrene fanger opp forurensninger på to måter:

  • Enkelte partikler holder seg til filtermediet som oljen strømmer gjennom. Disse partiklene feste seg til filteroverflaten uten at de blokkerer medieporene.
  • Andre partikler fanges opp i filtermediet fra trykket av oljen som strømmer gjennom filteret.

Maksimal beskyttelse

Ren olje er helt avgjørende for at utstyret skal klare å operere under de tøffeste forhold. Med det kravet for lange oljeskiftintervaller vi har i dag har Baldwin utviklet «High Velocity Dual-Flow» og  «Severe Service® » filter. Dette er oljefilter designet for å gi maksimal filtrering for dagens moderne utrustning.

«High Velocity Dual-Flow» spin-on design er bedre enn standard full-flow/by-pass filter  ved at en større del av oljestrømmen går gjennom et filterelement med en høyere virkningsgrad, og som også  fjerner en større del av de små forurensningene.

Baldwin Filters har laget oljefilter i over sytti år. Med mer enn 650 oljefilteret for de fleste heavy-duty motorer samt bilindustrien har Baldwin oljefilteret og kvalitet du krever.

Teknisk Salg AS tilbyr filter til de fleste bransjer.

Vi leverer til bransjer som Industri, Anlegg/Transport, Maritim sektor, On/Offshore og Nærings/legemiddelindustrien.

Hos oss kan din bedrift få et komplett oppsett på filter til alt av maskiner og utstyr, samt gode løsninger på eventuelle filterproblemer.

Tabell som viser mål på partikler som blir fanget opp av Baldwin Filter

Maksimal ytelse
Baldwin oljefilter er produsert for å møte eller overgå opprinnelige utstyrsspesifikasjoner fastsatt av motorprodusentene.Følgende data illustrerer hvordan Baldwin oljefilter kommer ut sammenlignet med annet kjent filtermerke. Resultatene av ISO 4548-12 laboratorietest, utført i henhold til Cummins Engineering Standard 10765, beviser at Baldwin Filters ‘High Velocity Dual-Flow ® «design er overlegen i fjerning av partiklerog  kapasitet til å holde på oppfangede forurensninger på en effektiv måte. Produktsammenligningen du ser når du klikker på diagrammet, illustrere Baldwin oljefilters overlegne ytelse.

"By Pass" oljerensing

Offline filtrering– Rensing av smøre- og hydraulikkolje

Patentert “Offline filter systemer for smøre-og hydraulikkoljesystemer. Holder oljen din kontinuerlig ren og tørr.

GreenOil Standard er et innovativt dansk selskap som har utviklet et unikt og effektivt rensesystem for å ta ut vann og partikler fra hydraulikk-og smøreolje. Enkel installasjon, lite vedlikehold, god driftsøkonomi sikrer stabile driftsforhold.

GreenOil unit rundfiltrerer oljen kontinuerlig. I motsetning til tradisjonell filtrering som er basert på absorbering av vann og partikler i samme prosess renser GreenOil oljen  i en to-stegs renseprosess ved kombinasjon av partikkelfiltrering og vannutskilling.
Ved hjelp av en ”heater” blir vannet fordampet og partikler blir tatt opp i filterelementet. Dette medfører en betraktelig bedre driftsøkonomi for installasjoner der vann i oljen er problemet.

Kan tilpasses de fleste systemer.

Eksempler på bruksområder:  

Motor, kran, winch, thruster, sternrør, powerpacks  

Mobil oljerenser med stor vannutskillingsevne

Ved større vanninntrenging eller akutt behov for vannfjerning, vil Green Oil filter unit type WP1-CH1-100 være løsningen. Denne har stor kapasitet og fjerner effektivt vann og partikler fra systemet. Meget brukervennlig og effektiv!

  • Kan fjerne opp til flere liter vann om dagen.
  • Renhet ned til NAS klasse 4 / ISO 12/10/7
  • Integrert forvarmer
  • Slangesett m/hurtigkoblinger.
  • 3 fase, 230 VAC, 50/60 Hz
  • Vekt: Kun 49 kg.
smoreolje
GreenOil-WP1-P1-30
GreenOil-WP1-CH1-100-MOB