skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no
Ren luft er viktig!

Ren luft er avgjørende for ytelsen og levetiden på motoren din. For effektiv forbrenning, krever en moderne dieselmotor flere tusen ganger så mye luft som drivstoff. Riktig luftfiltrering er viktig fordi en liten mengde smuss kan føre til en enorme skader på motoren.

Formålet med luftfilteret er å gi lang levetid på systemet ved å holde skadelige forurensninger bort fra sensitive motorkomponenter.

Et filter som ser relativt rent faktisk kan være modent for utskiftning. Likeledes et filter som ser ut til å være skitten, kan fortsatt har tusenvis av kilometer eller timer igjen. Siden det er umulig å bestemme den virkelige tilstanden til en luftfilter ved visuell inspeksjon, anbefaler vi at du nøye følger fabrikantens anvisninger for filterskift.

Før du kaster et gammelt luftfilter, inspisere det nøye for problemer som kan trenge  korrigering:

  • Svart pulveraktig belegg indikerer at luftinntaket er  plassert for nær eksosen.
  • Smuss på den rene siden av filterelementet kan indikerer en støvlekkasje på grunn av at filteret ikke er riktig montert eller at det er hull i filtermediet.
  • Rust på filterets metalldeler kan tyde på at vann trekkes inn med luften. Kontroller plassering av inntak og sørg for at vanndreneringssystemer er rene og fri for hindringer.

Vi anbefaler ikke å rense luftfilterelementer da renseprosessen kan skade filteret og dermed føre til tidlig motorsvikt.
Baldwin Filters designer og produserer heavy-duty luftfilter til spesifikasjoner fastsatt av motor og utstyrsprodusenter og tilbyr mer enn 2200 luftfiltre – de fleste inkludert, PermaPleat® konstruksjon.

Teknisk Salg AS tilbyr filter til de fleste bransjer. Vi leverer til bransjer som Industri, Anlegg/Transport, Maritim sektor,On/Offshore og Nærings/ legemiddelindustrien. Hos oss kan din bedrift få et komplett oppsett på filter til alt av maskiner og utstyr, samt gode løsninger på eventuelle filterproblemer.

Overlegen ytelse

AE J726 testing viser at Baldwin luftfiltre møter krav fastsatt av produsentene og overgår standarder for fjerning av partikler og  kapasitet til å holde på oppfangede forurensninger på en effektiv måte. Produktsammenligningen du ser når du klikker på diagrammet, illustrere Baldwin luftfilters overlegne ytelse.