skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no
Hydraulikkfiltre du kan stole på

Hydrauliske systemer har blitt mer og mer avanserte, med behovet for tettere toleranser, raskere syklustider, høyere trykk og utvidede serviceintervaller så har også hydraulikkfilteret har blitt et kritisk komponent. Baldwin og Filtrec hydrauliske filtre er designet for å opprettholde systemrenhet og dermed bidra til å holde utstyret pålitelig og effektivt.

Riktig filtrering starter med å velge riktig filter basert på utstyrsprodusentens anbefalinger,
som inkluderer:

  • Den type hydraulikkolje som brukes og systemets driftstrykk.
  • Det oljetrykk som er nødvendig for systemets operasjonseffektivitet.
  • Mengden av motstand mot oljegjennomstrømning forårsaket av filteret.
  • Mengden av forurensninger filteret må være i stand å felle ut og holde på for å møte serviceintervall forventninger.
  • Nivået av filtrering (hydraulikkoljens renhetsnivå) som kreves av den spesifikke applikasjonen.

I tillegg til disse faktorer,  tar våre produsenter hensyn til at hydrauliske systemer bruker flere filtre enn noensinne.

Filtrec filter LOGOBaldwin Logo


Teknisk Salg AS
kan levere hydraulikkfilter fra solide produsenter som, Baldwin og Filtrec Filters (Produsert i USA og Italia). Bare fra Baldwin Filters tilbyr vi mer enn 850 hydraulikk filtre. Vi leverer til bransjer som Industri, Anlegg/Transport, Maritim sektor, On/Offshore og Nærings/legemiddelindustrien. Hos oss kan din bedrift få et komplett oppsett på filter til alt av maskiner og utstyr, samt gode løsninger på eventuelle filterproblemer.

hydraulicc
Filtrec filter Ill.

Maksimal ytelse
Baldwin filtre er produsert for å møte eller overgå original spesifikasjoner etablert av utstyrsprodusenter. ISO 16889 tester viser at Baldwin hydraulikkfilter overgår standarder for fjerning av partikler og  kapasitet til å holde på oppfangede forurensninger på en effektiv måte. Produktsammenligningen du ser når du klikker på diagrammet, illustrere Baldwin dieselfilters overlegne ytelse.