skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no
Drivstoffilter til alle bransjer

Teknisk Salg AS har et bredt produktutvalg innen drivstoff-filter og vannutskilling for Anlegg/Transport og Skip/Offshore. Alt fra vanlige skrufilter og filter elementer til filtre med vannutskillere og coalescer/absorber elementer.

Våre hovedmerker er Baldwin Filters, Parker Racor og Hengst. Her ser du et eksempel på turbin serien til Racor, FG500, FG900 og FG1000.

Denne serien med turbinfilter/separatorfilter brukes mye til større marinemotorer. Separatorfilter sin oppgaver er å fjerner partikler og vann før de når inn og skader viktige komponenter i motoren.

Maksimal beskyttelse –  Drivstoffsystemer er utsatt for stor  risiko for forurensning hele veien fra tank til motor. Dieselfiltre beskytter sensitive komponenter i drivstoffsystemet, som injeksjonspumper og injektorer fra skadelige forurensninger ved å fjerne:

■ Vann – ødelegger smøreegenskaper i drivstoffet, skader drivstoffsystem, og resulterer i blokkerings ved kalde temperaturer.

■ Sopp og bakterier – (dieseldyr) blokkerer drivstoffiltre, lever av hydrokarboner og sprer seg raskt i nærvær av fuktighet.

■ Utfellinger – (ikke-brennbare materialer) .

■ Partikler – (svart, tjærelignende forurensninger) som blokkerer dieselfilteret raskt.

■ Voks – tilfører energi til diesel; Imidlertid, i kaldt vær, tykner voksen og bremser eller stopper drivstofftilførselen.

Sammen med Baldwin Filters tilbyr vi  mer enn 650 ulike drivstoffiltre og drivstoff /vann separatorer som dekker de fleste bruksområder. Baldwin er et av våre hovedmerker, og er mye brukt når det kommer til drivstoffilter og utskillere. Vi anbefaler Baldwin filtre til alle bransjer.

Teknisk Salg AS tilbyr filter til de fleste bransjer. Vi leverer til bransjer som Industri, Anlegg/Transport, Maritim sektor, On/Offshore og Nærings/legemiddelindustrien. Hos oss kan din bedrift få et komplett oppsett på filter til alt av maskiner og utstyr, samt gode løsninger på eventuelle filterproblemer.

Maksimal ytelse Baldwin Filters produserer høykvalitets drivstoff-filtre utformet for å prestere i henhold til spesifikasjonene fastsatt av motor og utstyrsprodusenter. SAE J905 og ISO 19438 tester viser at Baldwin dieselfilter møter minimumsstandarder for fjerning av partikler og  kapasitet til å holde på oppfangede forurensninger på en effektiv måte. Produktsammenligningen som vises på diagrammet illustrere Baldwin dieselfilters overlegne ytelse.

Filter for båter

Har du selv en mindre båt? Vi har alt du trenger til fritidsbåten.
Baldwin og Racor filter har godt utvalg for lystbåter,
til både utenbordsmotorer og innenbordsmotorer.