skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

Filterkart Guide

Hva er filterkart?

I denne mini-guiden skal vi beskrive hva «filterkart» er og hvordan du kan dra nytte av denne enkle oversikten.

Filterkart er kort fortalt, en oversikt over hvilke filter og hvor mange filter som går til en type maskin. Du som kunde får et «kort» per maskin som du kan oppbevare i maskin eller bare som et oppslagsverk på kontoret.

Vi har laget en enkel oppskrift som sier litt om hvordan du kan få et slikt filterkort/kart.

1.  Send oss maskinliste

 

2.  Motta tilbud på 3 maskiner

 

Fornøyd? Da går vi videre…

 

3.  Komplett oversikt blir laget og sendt deg

 

Alle våre kunder får GRATIS Filterkart

Få full oversikt med filterkart til din maskinpark.

Step 1. Første kontakt med oss som filterleverandør er unnagjort og vi tar fatt på oppgaven med å lage et filteropplegg for din maskinpark.

Din oppgave: Sende oss en maskinoversikt av nyeste dato, den bør inneholde navn på fabrikat, modell, motor og årsmodell.

Step 2. På grunnlag av maskinlisten din, vil vi lage og sende deg komplett filterkart/oversikt. Hver maskin får et eget «kort» som viser hva slags filter som passer.

Step 3. Kvalitetskontroll er viktig i vårt arbeid. Derfor vil vi holde kontakten og oppdatere filterlistene etter hvert som din maskinliste endrer seg.

Fordeler med filterkart

Du får bedre oversikt over hver enkelt maskin og du trenger kun å forholde deg til en filterleverandør. Ansatte kan enkelt bla opp på en maskin og bestille etter filteroversikten.

De som har økonomiansvar i ditt selskap vil bli fornøyd, for filterkart vil gjøre det enklere å budsjettere filter-kostnader.