skip to Main Content
Røedstien 5, 4823 Nedenes + 37 17 87 77 post@teknisksalg.no

Batteridrevet oppladbar fettpresse

Dette er virkelig en revolusjonerende nyhet for profesjonelle brukere! Batteridrevet fettpresse gjør vedlikeholdet til en lek. Med pistolgrepet har du den ene hånden fri til å holde fettnippelen på plass. Et par sekunder og punktet er ferdig smurt. Skal mange maskiner smøres kan det medfølgende ekstra batteriet være praktisk. Lades forøvrig opp på kun en time med hurtigladeren. Leveres med 1 meter slange slik at fettpressen henger i stroppen over skulderen og fettnipplen betjenes med den andre hånden.

· Leveres med to batterier.
· Ladetid kun en time.
· 1 meter slange.
· Skulderstropp.
· 18 volts batterier.
· Trykk på hele 10.000 Psi.
· Kapasitet 75 gram pr min.
· Leveres i solid koffert.

BESØK VÅR NETTBUTIKK FOR BESTILLING.