SPESIALIST PÅ TEKNISK VEDLIKEHOLD

TEKNISK SALG AS arbeider innen områdene smøreteknisk rådgivning og salg av smøremidler, filter og teknisk/kjemiske produkter til det profesjonelle markedet i Norge. Vi samarbeider med verdensledende produsenter og besitter allsidig know- how innen smøreteknologi, en kunnskap som er bygd opp gjennom mer enn 20 år.

Industri

Vi streber etter å være industriens foretrukne leverandør av olje og filterprodukter. Gjennom tett dialog finner vi skreddersydde løsninger som oppfyller alle krav og ønsker.

Anlegg og transport

Som mangeårig leverandør til transportbransjen er vi godt kjent med bransjens behov og utfordringer. Vårt brede sortiment dekker stort sett alle  krav og spesifikasjoner.

Landbruk

Vi har lang erfaring med levering av kvalitetsolje og filter til landbruket.   Denne erfaringen gjør at vi kan tilby et bredt produktspekter – utviklet og tilpasset landbrukets behov og ønsker.

Marine

Vi kjenner din verden og vet hva den krever. Derfor er våre  produkter utviklet for å møte kravene til dagens moderne fiskeflåte og annen sjøfart. Vi leverer olje fra lager rundt hele kysten.